Om mig/kontakt

Ägarinformation

Namn: Gustav Dahlman

Email: Gustav.dahlman@resantill.se

Telefonnummer: 0768439026

Du är mer än välkommen att kontakta mig om du har frågor gällande hemsidan.

Jag har en bakgrund inom finansbranschen. Mellan 2009 och 2013 utbildade jag mig till nationalekonom. Jag har en kandidatexamen inom detta ämne från Mittuniversitetet, samt 30 högskolepoäng på magisternivå.

Under 2018 bestämde jag mig för att studera igen. År 2020 kunde jag plocka ut en kandidatexamen i franska från Göteborgs Universitet.

Eventuella inkomster från den här hemsidan beskattas genom min enskilda firma. Den enskilda firman har inget organisationsnummer. Organisationsnumret är mitt personnummer. Jag hoppas därför att du har förståelse för att jag inte vill skriva ut mitt personnummer på den här hemsidan.

Jag driver också fler hemsidor och målet är att starta ett aktiebolag. Om detta blir verklighet kommer jag givetvis skriva ut bolagsnamnet på samtliga hemsidor.